ΠΡΟΦΙΛ

  1. Αρχική
  2. ΠΡΟΦΙΛ

Η εταιρία imparts Αριστομένης Παππάς & ΣΙΑ Ε.Ε. συστήθηκε το 2009 στην Ελευσίνα και δραστηριοποιείται στον χώρο των ναυτιλιακών ειδών, των βιομηχανικών ειδών και των ανταλλακτικών αυτοκινήτων.

Η 35ετης πείρα μας στον χώρο του εμπορίου μας έδωσε την δυνατότητα να καινοτομήσουμε και να εξελίξουμε την γνώση αυτή προσφέροντας στον καταναλωτή περισσότερα είδη, σε καλύτερη ποιότητα και ιδανικές τιμές.

Στον ανανεωμένο χώρο μας μπορεί κανείς να βρει προϊόντα εταιριών κύρους και αξιοπιστίας όπως αυτά της EVAL, για όλων των ειδών τα ναυτιλιακά προϊόντα, της SKF και της KΟΥΟ, για όλων των τύπων τα ρουλεμάν, της VARTA και τηςROCKET, για μπαταρίες παντός χρήσης και της LOCTITE, για όλων των ειδών χημικά προϊόντα. Επίσης, τα προϊόντα δικής μας εισαγωγής και εξαιρετικής ποιότητας διατίθενται και σε τιμές χονδρικής.

Η εταιρία μας απευθύνεται κυρίως στην βιομηχανία, την βιοτεχνία και την ναυτιλία αλλά και σε όλους τους καταναλωτές των παραπάνω ειδών.

Προσπαθόντας να καινοτομήσουμε στον χώρο του εμπορίου, δημιουργήσαμε ένα ηλεκτρονικό δίκτυο πωλήσεων μέσω του οποίου μπορεί ο χρήστης/ καταναλωτής να επιλέξει τα προϊόντα της αρεσκείας του και να πραγματοποιήσει την παραγγελία του είτε τηλεφωνικά, είτε ηλεκτρονικά.

Στόχος μας είναι η καλύτερη δυνατή κάλυψη των αναγκών και απαιτήσεων των πελατών μας. Επιθυμία μας είναι η εξέλιξη και η βελτίωση των υπηρεσιών που παρέχουμε. Η επικοινωνία και η αμεσότητα για την διευκόλυνση των πελατών μας είναι η βασικότερη προτεραιότητά μας.