Όροι Χρήσης

  1. Αρχική
  2. Όροι Χρήσης

Για να πραγματοποιήσετε τις παραγγελίες σας μέσα από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα www.auto-marine.gr πρέπει πρωτίστως να διαβάσετε με προσοχή τους Όρους Χρήσης του ηλεκτρονικού μας καταστήματος και να τους αποδεχτείτε.  


ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΕΣ - ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ


Όταν επισκέπτεστε το www.auto-marine.gr, όταν πραγματοποιείτε παραγγελίες ή στέλνετε ηλεκτρονικά μηνύματα (e-mails), έρχεστε σε επικοινωνία με το www.auto-marine.gr με ηλεκτρονικό τρόπο, με αποτέλεσμα να αποδέχεστε το δικαίωμα του www.auto-marine.gr, αντίστοιχα, να έρχεται σε επικοινωνία μαζί σας με ηλεκτρονικό τρόπο. Συμφωνείτε εκ των προτέρων ότι οι ηλεκτρονικές αυτές επικοινωνίες και οι πληροφορίες που διακινούνται μέσω αυτών, ικανοποιούν τις ισχύουσες νομικές απαιτήσεις και κανόνες σχετικά με την ανταλλαγή τέτοιων επικοινωνιών σε γραπτή μορφή.
Το συνολικό περιεχόμενο του ηλεκτρονικού καταστήματος www.auto-marine.gr (εμπορικά σήματα, κείμενα και περιγραφές προϊόντων, φωτογραφίες, εικόνες, βίντεο, γραφικά, ψηφιακά αρχεία) αποτελεί αποκλειστική ιδιοκτησία του www.auto-marine.gr και της εταιρίας «Αριστομένης Δημ. Παππάς & ΣΙΑ ΕΕ». και προστατεύεται από τους Ελληνικούς και Διεθνείς νόμους περί προστασίας πνευματικών δικαιωμάτων. Συνεπώς, απαγορεύεται η λήψη και η χρήση του συνόλου του περιεχομένου προς όφελος άλλης επιχείρησης, χωρίς την έγγραφη συγκατάθεση της εταιρίας «Αριστομένης Δημ. Παππάς & ΣΙΑ ΕΕ».
Η «Αριστομένης Δημ. Παππάς & ΣΙΑ ΕΕ» δίνει τη δυνατότητα στους πελάτες της να έχουν περιορισμένη άδεια πρόσβασης και χρήσης του Ηλεκτρονικού Καταστήματος www.auto-marine.gr, για την πραγματοποίηση παραγγελιών καθώς και την δυνατότητα ηλεκτρονικής επικοινωνίας με την Εταιρία μας.
Η Εταιρία μας δεν είναι υπεύθυνη και δεν εγγυάται ότι το Ηλεκτρονικό Κατάστημα www.auto-marine.gr, οι servers και τα e mails που αποστέλνονται από αυτό, δεν περιέχουν ιούς ή άλλα επικίνδυνα / βλαβερά στοιχεία. Δεν φέρει ουδεμία ευθύνη για οποιαδήποτε καταστροφή, η οποία μπορεί να προκληθεί από τη χρήση του Ηλεκτρονικού μας Καταστήματος www.auto-marine.gr (άμεσες, έμμεσες, τυχαίες, κ.λ.π.)  
Το Ηλεκτρονικό κατάστημα, www.auto-marine.gr , οι υπάλληλοι και οι εν γένει  εκπρόσωποι του, δεν έχουν ουδεμία ευθύνη, κάτω από οποιεσδήποτε συνθήκες, για όποιες επακόλουθες, παρεμπίπτουσες, έμμεσες, ειδικές αποζημιώσεις, ή έξοδα, ή χρηματικές ποινές, συμπεριλαμβανομένων, αλλά όχι περιοριστικά, διαφυγόντων κερδών, διακοπής λειτουργίας της επιχείρησης, απώλειας πληροφοριών, ή δεδομένων, ή απώλειας πελατείας, απώλειας ή ζημίας περιουσίας και οποιονδήποτε αξιώσεων τρίτων μερών προκύψουν από ή σε σχέση με την χρήση, την αντιγραφή, ή την παρουσίαση αυτής της ιστοσελίδας, ή των περιεχομένων της ή οποιασδήποτε άλλης συνδεδεμένης ιστοσελίδας, ανεξαρτήτως εάν το www.auto-marine.gr  είχε ενημερωθεί, γνώριζε ή έπρεπε να γνωρίζει αυτήν την πιθανότητα.
Η www.auto-marine.gr δεν δύναται να παρέχει ουδεμία εγγύηση σχετικά με τη διαθεσιμότητα των προϊόντων, αντίθετα εγγυάται ότι θα ενημερώνει άμεσα τους πελάτες της στην περίπτωση της μη διαθεσιμότητας κάποιου προϊόντος.   

 
ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ


Η παρουσίαση και περιγραφή των προϊόντων μας και των χαρακτηριστικών τους  ολοκληρώνεται με τον ακριβέστερο δυνατό τρόπο. Όμως το κατάστημά μας δεν έχει καμία ευθύνη σε περίπτωση που τα χαρακτηριστικά, οι φωτογραφίες ή κάποια άλλη πληροφορία σχετιζόμενη με τα προϊόντα του ηλεκτρονικού μας καταστήματος είναι λανθασμένα, ανακριβή, ή μη χρονικά ενημερωμένα, καθώς επίσης δεν ευθύνεται για πιθανή βλάβη, απώλεια κερδών, ή οτιδήποτε άλλο προκύψει από μια λανθασμένη περιγραφή ή απεικόνιση των προϊόντων. Το κατάστημά μας διατηρεί το δικαίωμα να προβαίνει σε οποιαδήποτε αλλαγή στο Ηλεκτρονικό του κατάστημα, την εμπορική πολιτική και τους Όρους Χρήσης, όποτε κρίνει απαραίτητο και χωρίς καμία προειδοποίηση.  


ΛΑΘΗ ΣΤΙΣ ΤΙΜΕΣ – ΜΟΝΑΔΕΣ ΜΕΤΡΗΣΗΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ


Σε περίπτωση λάθους κατά την ενημέρωση μιας τιμής κάποιου προϊόντος, υπάρχει η περίπτωση να εμφανίζεται το συγκεκριμένο προϊόν σε ασυνήθιστα χαμηλή τιμή. Στην περίπτωση που το αντιληφθείτε, θα παρακαλούσαμε να επικοινωνήσετε μαζί μας πριν προβείτε σε αγορά του προϊόντος. Στην περίπτωση αυτή η εταιρία μας έχει το δικαίωμα να μην πραγματοποιήσει την παραγγελία σας, χωρίς να ευθύνεται για τυχόν βλάβη, απώλεια κερδών, απώλεια συνεργασίας, κ.λ.π., ή οτιδήποτε άλλο προκύψει από την λάθος αναγραφόμενη τιμή, για τη μη εκτέλεση της παραγγελίας σας. Το ίδιο ισχύει και για την μονάδα μέτρησης των προϊόντων.


ΤΡΟΠΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ:


Οι αποστολές των προϊόντων μας πραγματοποιούνται με τους ακόλουθους τρόπους:
-Αποστολή με courier ( Με την Γενική Ταχυδρομική, ή την On Time Courier ) σε όλη την Ελλάδα εντός 3 - 5 εργάσιμων ημερών
-Παραλαβή από το φυσικό μας κατάστημα, Ωκεανίδων 17 στην Ελευσίνα Αττικής
-Παράδοση σε μεταφορική εταιρεία της επιλογής σας, σε όλη την Ελλάδα


ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΚΟΣΤΟΥΣ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΩΝ:


Το κόστος μεταφορικών για την παραγγελία σας είναι 3,5 ευρώ, για οποιανδήποτε προορισμό εντός  Ελλάδος,  σε περίπτωση που το συνολικό βάρος της παραγγελίας είναι μικρότερο από 3 κιλά.  Κάθε επιπλέον κιλό επιβαρύνεται με 1 Ευρώ.
Το κόστος της Αντικαταβολής είναι 1,5 ευρώ.
Κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας θα σας γίνει ανάλυση του κόστους μεταφορικών σας και της συνολικής αξίας της παραγγελίας σας.


ΑΚΥΡΩΣΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ


Ακύρωση παραγγελίας δύναται να γίνει μόνο στην περίπτωση που έχει ολοκληρωθεί η ηλεκτρονική σας παραγγελία, αλλά δεν έχει ολοκληρωθεί και αποσταλεί η παραγγελία σας. Μπορείτε να επικοινωνήσετε με e mail στο sales@auto-marine.gr.  ή να τηλεφωνήσετε στο 2105561393 και να ζητήσετε την ακύρωση της παραγγελίας σας.


ΥΠΑΝΑΧΩΡΗΣΗ – ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ – ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ


Η επιστροφή και αντικατάσταση προϊόντος είναι εφικτή κάτω από τις ακόλουθες  προϋποθέσεις:
1) Επικοινωνήσετε με το Ηλεκτρονικό Κατάστημα ή με το 2105561393 εντός 3 εργάσιμων ημερών
2) Σε όλες τις περιπτώσεις στις οποίες με αποδεδειγμένη υπαιτιότητα του www.auto-marine.gr  πουλήθηκαν λάθος  προϊόντα ή προϊόντα κακής και ελλαττωματικής ποιότητας (από λάθος στην λήψη της παραγγελίας, ή στην τιμολόγηση κ.α)
3) Σε όλες τις περιπτώσεις στις οποίες υπήρξε πρόβλημα /πραγματικό ελάττωμα στο προϊόν το οποίο καλύπτει η εγγύηση του προϊόντος.
4) Σε περίπτωση ελαττωματικού προϊόντος μπορείτε να το επιστρέψετε, αφού πρώτα υπάρξει συνεννόηση με την εταιρεία μας. Σε αυτή την περίπτωση το κόστος μεταφοράς επιβαρύνει τον πελάτη.
Το ανώτατο χρονικό περιθώριο επιστροφής του προϊόντος είναι εντός 14 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής και σύμφωνα με το άρθρο 5 παρ.10 του ν.2251/1994, το προϊόν δεν πρέπει να έχει ανοιχτεί και να χρησιμοποιηθεί, καθώς και να συνοδεύεται από όλα τα απαραίτητα έγγραφα, που αποδεικνύουν την συναλλαγή (π.χ. ΤΔΑ, Απόδειξη Λιανικής κ.λπ.). Τα μεταφορικά έξοδα επιβαρύνουν τον πελάτη. Παράλληλα, σε κάθε περίπτωση, είναι αναγκαίο το προϊόν να βρίσκεται στην εργοστασιακή του κατάσταση, πλήρες και χωρίς ζημιές. Η συσκευασία του να είναι η αρχική του καθώς και να συνοδεύεται από όλα τα παρελκόμενα και όλα του τα έγγραφα που το συνοδεύουν από το εργοστάσιο κατασκευής του. Σε αντίθετη περίπτωση δεν θα γίνεται δεκτή η επιστροφή.
Επίσης το επιστρεφόμενο προϊόν θα πρέπει να συνοδεύεται από την απόδειξη αγοράς του για τους πελάτες λιανικής και για τους πελάτες που αγόρασαν με τιμολόγιο απαραίτητα θα πρέπει να συνοδεύεται με δελτίο Αποστολής ή Τιμολόγιο Πώλησης. Αν στο επιστρεφόμενο προϊόν, η συσκευασία του είναι σε αρίστη κατάσταση αλλά ο πελάτης δεν έχει τα παραπάνω έγγραφα δεν είναι δυνατή η επιστροφή του.
Στην περίπτωση που κάποιος πελάτης επιθυμεί να επιστρέψει το προϊόν που αγόρασε, χωρίς αυτό να έχει κανένα ελάττωμα, που δεν έχει ελάττωμα, θα πρέπει να επικοινωνήσει με εταιρεία εντός 2 εργάσιμων ημερών από τη μέρα παράδοσης του. Απαραίτητη προϋπόθεση είναι να μην έχει αποσφραγιστεί το προϊόν.
Στις περιπτώσεις που το ζητηθέν προϊόν δεν ήταν διαθέσιμο στις αποθήκες μας, αλλά έγινε ειδική παραγγελία για τον συγκεκριμένο πελάτη η επιστροφή δεν θα γίνεται δεκτή.
Σε όλες τις παραπάνω περιπτώσεις το κόστος των μεταφορικών επιβαρύνει το πελάτη και αν δεν πραγματοποιηθεί η επιστροφή στις παραπάνω ημερομηνίες η επιστροφή ή η αντικατάσταση του προϊόντος δεν θα γίνεται δεκτή.
Οι Αλλαγές - επιστροφές για τα προϊόντα που έχουν συμφωνηθεί για την αλλαγή τους, θα γίνεται με προϊόντα μέχρι ύψους του τιμήματος που έχετε καταβάλει ή με πρόσθετο τίμημα αν επιθυμείτε. Σε καμία περίπτωση το ηλεκτρονικό κατάστημα δεν φέρει ευθύνη αποζημιώσεως-χαμένων κερδών-βλάβης κ.α για τα προϊόντα που είναι για αντικατάσταση -αλλαγή.

ΕΦΑΡΜΟΣΤΕΟΣ ΝΟΜΟΣ – ΔΙΑΦΩΝΙΕΣ


Όταν επισκέπτεστε το Ηλεκτρονικό Κατάστημα www.auto-marine.gr αποδέχεστε ότι οι ανωτέρω Όροι Χρήσης υπόκεινται στους Νόμους του Ελληνικού Κράτους σχετικά με οποιαδήποτε πιθανή διαφωνία προκύψει ανάμεσα στους πελάτες και στο Ηλεκτρονικό Κατάστημα www.auto-marine.gr και στην Εταιρία «Αριστομένης Δημ. Παππάς & ΣΙΑ ΕΕ».
Σε περίπτωση κάποιας διαφωνίας σας με το Ηλεκτρονικό Κατάστημα  www.auto-marine.gr για θέματα σχετικά με τα πωλούμενα προϊόντα του, θα γίνεται προσπάθεια επίλυσης της εξωδικαστικά, σε αρχικό επίπεδο, ενώ αν δεν επιτυγχάνεται συμφωνία / επίλυση της διαφωνίας, το θέμα θα επιλύεται από τους αρμόδιους Δικαστικούς φορείς.